Găsit mort în stația de apă, unde intrase la furat. S-a electrocutat în timpul “acțiunii”

0
1285

Un bărbat a fost găsit mort, în incinta stației de apă din comuna Țânțăreni. Descoperirea a fost făcută după ce alți doi tineri au mers la poliție și au povestit că au plecat la furat împreună, vineri seara, dar s-au speriat după ce au auzit un zgomot foarte puternic, în momentul în care amicul lor a intrat în curtea unității, unde s-a electrocutat și a căzut secerat, la pământ. Oamenii legii au mers la locul indicat și l-au găsit pe bărbat, fără viață. Surse judiciare spun că acesta s-ar fi electrocutat, după ce a intrat în stația de transformatoare. “La data de 18 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană se află decedată în stația de transformatoare electrice a unei companii de apă de pe raza localității Țânțăreni.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în seara zilei de 17 martie a.c., trei bărbați din orașul Rovinari, ar fi venit cu un autoturism la stația de transformatoare, de unde ar fi intenționat să sustragă componente electrice, iar unul dintre ei s-a electrocutat și a decedat. Polițiștii au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 52 de ani din orașul Rovinari.
Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.
Polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări, pentru infracțiunile de ucidere din culpă și tentativă la furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here