Partenerii hoțului mort electrocutat au fost reținuți. S-au predat a doua zi

0
1308

Polițiștii din Târgu Cărbunești au reținut, sâmbătă seara, doi bărbați, care au fost de față în momentul în care un alt bărbat, cu care erau la furat, s-a electrocutat și a murit. Cei trei parteneri, din Rovinari, au intrat vineri seara în incinta unei stații de tratare a apei, din comuna Țânțăreni. Unul dintre ei, în vârstă de 52 de ani, a pătruns în zona în care se aflau transformatoarele electrice și s-a electrocutat, murind pe loc. Ceilalți doi s-au speriat și au fugit. Dându-și seama de gravitatea situației, au mers la poliție și au povestit ce s-a întâmplat, recunoscând că erau la furat, în momentul producerii tragediei. A doua zi de dimineață, polițiștii au ajuns la locul indicat de cei doi și au descoperit cadavrul bărbatului mort.
“Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în seara zilei de 17 martie a.c., trei bărbați din orașul Rovinari, ar fi venit cu un autoturism la stația de transformatoare, de unde ar fi intenționat să sustragă componente electrice, iar unul dintre ei s-a electrocutat și a decedat. Polițiștii au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 52 de ani din orașul Rovinari. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.
Polițiștii au deschis un dosar penal, în care sunt efectuate cercetări pentru ucidere din culpă și tentativă la furt calificat. Bărbatul care a murit electrocutat a lăsat în urmă trei copii minori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here