Gorjean plecat la muncă în Belgia, dat dispărut. Obiecte personale, găsite lângă casa în care locuia

0
134

Un bărbat din Rovinari este căutat de poliție, după ce familia a sesizat dispariția acestuia. Mama gorjeanului de 33 de ani a sunat la 112 și a anunțat că fiul ei plecase din imobilul în care locuia cu mai multe persoane, în Belgia, în data de 30 mai, iar de atunci este de negăsit.Obiecte personale ale lui Zaharia Ion-Mihai au fost găsite în apropierea casei, trei zile mai târziu. ”Mama persoanei dispărute a declarat faptul că fiul său, era angajat la o societate cu obiect de activitate în domeniul construcțiilor și locuia cu mai mulți colegi de serviciu, majoritatea români, iar la data de menționată a plecat de la acel imobil într-o direcție necunoscută.

La data de 03.06.2024, actul de identitate, telefonul mobil și o geacă aparținând lui Zaharia Ion-Mihai au fost găsite abandonate în apropierea locuinței, bunuri ce au rămas în posesia colegilor de serviciu” au transmis reprezentanții Poliției Gorj, printr-un comunicat de presă. Gorjeanul se află în baza de date a poliției, cu persoane dispărute.

”Semnalmente: aproximativ 1,75 m înălţime, circa 64 kg greutate, calviție, cu păr de culoare castanie în părțile laterale și ceafă, ochii căprui, constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis la culoare, poartă barbă și mustață, avînd ca semn particular un tatuaj reprezentând un punct, pe partea exterioară a palmei drepte între police și index, iar pe partea interioară a bicepsului drept are tatuat mesajul „îmi iubesc familia”, se arată în descrierea făcută de poliție.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea dispărutei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here