Incendiul de la florării, cauzat de un scurtcircuit electric

0
123

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj au stabilit posibila cauză a incendiului de marți seara, care a distrus complet un chioșc de flori și a afectat alte cinci standuri învecinate. Datele preliminare arată că un scurtcircuit electric a produs focul.
„La data de 26 martie 2024, în jurul orei 23:20, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la mai multe chioșcuri de flori amplasate pe strada Unirii din municipiul Tg-Jiu.
La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta generalizat la șase chioșcuri cu posibilitate de propagare și mari degajări de fum.
S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, evitându-se propagarea incendiului la alți operatori econonici sau la blocurile aflate în imediata apropiere.
Din fericire, în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime și nu s-a impus evacuarea locatarilor.
Au ars șase chioșcuri de flori, iar alte două au fost afectate partial, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric”, arată un comunicat emis de ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here