Liderul PMP spune că țin ascunși candidații, de frică să nu fie furați de alte partide

0
128

Liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, spune că alianța din care partidul face parte nu și-a anunțat candidații, de frică să nu vie ”vânați” de alte formațiuni. PMP a pierdut toți primarii care și-au câștigat mandatele la alegerile anterioare, pe listele formațiunii, toți plecând la PSD. În ultima perioadă, liderii politici sunt la o adevărată vânătoare de persoane, pe care să le pună pe listele de candidați, pentru posturile de proimari și consilieri locali.
Găsirea unei echipe complete, mai ales în mediul rural, este una dificilă, chiar și pentru partidele mari. PSD, care are 80% dintre primarii din județ, nu are candidați desemnați în toate localitățile.
Nicolae Davițoiu spune că Alianța Dreapta Unită (ADU) a amânat lansarea candidaților, ca să și-i protejeze. ”Am amânat, pentru că, știți foarte bine, dacă facem o prezentare a acestor candidați, s-ar putea să mai rămânem fără câțiva dintre ei. Așa, mai bine, evităm și încercăm să prelungim cât mai mult termenul de prezentare a lor, a declarat Nicolae Davițoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here