Nevasta ex-secretarului de stat PSD, susținută de PNL la conducerea Palatului Copiilor

0
1826

Nevasta fostului secretar de stat în MAI, Ciprian Florescu și fost prefect al județului Gorj, pus de PSD, este preferată de PNL, pentru a ocupa o funcție de conducere la Palatul Copiilor din Târgu Jiu. Posturile de director și director adjunct au fost disputate, în ultimele zile, iar liberalii cu putere de decizie au susținut-o pe Codruța Florescu, pentru postul de director adjunct.

Pentru funcția de director este susținut Pompiliu Ciolacu, tatăl directorului Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Gorj, Pompiliu Ciolacu jr.

Codruța Florescu a fost promovată, în ultimii ani, de PSD, în măsura în care soțul ei avansa. Din referent, consoarta a ajuns psiholog la Ansamblul Doina Gorjului, apoi director la Palatul Copiilor. În același timp, Codruța Florescu încheia contracte cu numeroase primării din județ, prin firma proprie, SC Cultadalis-Mar SRL, pentru “evenimente cultural-artistice”. De fapt, prezenta spectacole organizate de primari, de zilele comunelor. Contractele au început să curgă, mai ales când soțul a fost președinte al Consiliului Județean Gorj.

Ciprian Florescu a fost “băiatul de casă” al PSD, care l-a impus în diverse funcții, deși nu avea experiență în domeniile respective. De la purtător de cuvânt al PSD, a ajuns vicepreședinte al Consiliului Județean, apoi președinte, ca ulterior să fie pus prefect al județului, după care să fie promovat secretar de stat în MAI. 

Și averea familiei Florescu a crescut, odată cu funcțiile primite de cei doi soți. Dacă în 2008, când ajungea consilier județean, declarația de avere a lui Ciprian Florescu era goală, fiind barate aproape toate categoriile, în ultimii ani, rubricile au început să fie completate cu două terenuri în municipiul Târgu Jiu, un apartament, un spațiu comercial și un autoturism. Cei doi au reușit să construiască și ocasă, într-un cartier rezidențial din Târgu Jiu, unde au primit un teren gratuit, de la primărie, condusă pe atunci de pesedistul Florin Cârciumaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here