O șoferiță a ajuns cu mașina în șanț

0
1232

O femeie a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina în șanț. Șoferița de 33 de ani, din Novaci, a pierdut controlul volanului, în zona Câmpu Mare și a ieșit în decor. „În timp ce se deplasa din direcția Tg Jiu spre Novaci, femeia a pierdut controlul volanului și s a răsturnat cu autoturismul în șanț. În cauză s a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, au confirmat reprezentanții poliției gorjene.

Martori la accident au fost membrii unui echipaj de salvare. Ambulanța trecea prin zonă, în momentul în care șoferița s-a rostogolit în șanț. Ei au acordat și primul ajutor, până a ajuns un alt echipaj SMURD. „Din fericire, în momentul impactului, în zonă se deplasa o ambulanță care a surprins evenimentul. Echipajul ambulanței i-a acordat primul ajutor calificat victimei până la sosirea echipajului SMURD care a preluat-o pe femeie în stare de conștiență și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Tg-Cărbunești.
Echipajul pentru descarcerare a asigurat măsuri de protecție specifice având în vedere că autovehicului în care se afla femeia s-a răsturnat și exista posibilitatea ca în urma unor scurgeri de carburant să se producă și alte situații de urgență”, se arată într-un comunicat al pompierilor din cadrul ISU Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here