Oficial! El este noul prefect de Gorj. A lucrat în minerit, la EMC Peșteana

0
271

Virgil Drăgușin este noul prefect al județului Gorj, după ce Iulian Popescu și-a înaintat demisia, ca să poată intra în campanie electorală, fiind candidat pentru Primăria Târgu Jiu. Hotărârea privind numirea, a fost dată în această seară. Drăgușin este un membru vechi al PNL și a mai avut interacțiuni cu Prefectura, fiind numit, de două ori, subprefect, în perioada 2013 – 2014 și în perioada 2020 – 2021.

Și de data aceasta, numirea este tot pe filiera PNL, postul de prefect revenind liberalilor, în urma negocierilor din coaliția de guvernare. În ultima perioadă, Virgil Drăgușin a participat, alături de Iulian Popescu, la acțiunile politice ale acestuia. Fost director adjunct la Direcție pentru Agricultură Gorj, Drăgușin a început să lucreze ca muncitor, într-o carieră minieră. Revoluția din 1989 l-a prins angajat în minerit, la Exploatarea Minieră de Carieră (EMC) Peșteana, unde a activat în producție, timp de opt ani. Până în 1997, a ocupat posturi de muncitor, expeditor și electrician.

A lucrat, apoi, la două societăți private, la Direcția Județeană de Sport și Tineret, Consiliul Județean și Direcția Agricolă.

Noul prefect este absolvent al Facultății de Agricultură din București și al Facultății de Sțiințe Economice din Târgu Jiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here