Parlamentarii USR își dau demisia, pentru a nu beneficia de pensii speciale

0
577

Toți parlamentarii USR își dau demisia, ca să nu beneficieze de controversatele pensii speciale. Într-o postare publică, liderul USR Gorj, Radu Miruță, confirmă că decizia a fost una luată la nivelul conducerii centrale a partidului. USR are 38 de parlamentari în actuala legislatură. „Decizie internă în USR: dimineață, toți parlamentarii USR iși vor da demisia pentru a nu beneficia de pensie specială. Aceasta înseamnă USR! Aceasta înseamnă diferența majora fata de celelalte partide. Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiți din această țară. Să reprezinți voința populară este o onoare, nu o corvoadă.

Pe agenda Parlamentului este deja de patru ani un proiect de lege al USR care urmărește eliminarea acestor pensii. Patru ani de zile în care niciodată nu s-a găsit o majoritate care să facă acest lucru. Niciodată. Dar, pentru că am promis oamenilor că parlamentarii USR nu vor beneficia de ele, parlamentarii USR depun demisiile înainte de finalul acestui mandat. USR PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale condiție esențială pentru participarea la orice coaliție de guvernare”, este anunțul USR.
Pensiile speciale au fost folosite de partidelepolitice, în ultimele campanii electorale, promitând anularea acestora, lucru care nu s-a întâmplat, nici de guvernarea PSD, dar nici de cea liberală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here