Ce au ridicat polițiștii de la Criminalistică, de la Stâna Ștefanu, de pe Transalpina

1
2304

Anchetatorii au mers, ieri, la Stâna Ștefanu, de pe Transalpina, care a ars, săptămâna trecută. Proprietarii suspectează că focul a fost pus intenționat, deoarece stâna era închisă de ceva vreme, de când drumul a fost blocat circulației, odată cu prima zăpadă pe munte. Polițiști de la Criminalistică și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, din județul Vâlcea, au mers la locația de pe Transalpina, unde au căutat indicii, care să elucideze cauza incendiului. Proprietara stânii, Marioara Babu, spune că are încredere că anchetatorii vor descoperi cum a pornit focul, ce a mistuit construicția din lemn și tablă.

„Ancheta continuă. Seful de la Investigații Criminale din cadrul Politiei Statiunii Voineasa, Bunget Viorel, fiind sprijinit de catre lucratori din cadrul ISU Vâlcea, s-au implicat si fac verificari complexe in vederea identificarii si tragerii la raspunde penala a faptuitorilor. Am incredere in aceste organe abilitate care isi vor face datoria si care vor stabili cu exactitate cauzele si conditiile in care s-a produs incendiul”, a transmis Marioara Babu.
Stâna Ștefanu a fost făcută scrum, din construcție rămânând doar tabla și câteba bârne mai groase din lemn, arse pe jumătate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here