Premiul PFS pentru MANAGERUL ANULUI, Sorinel Boza!

0
828

„Cea de-a șasea ediție a Galei premiilor pentru energie organizate de energynomics.ro va pune punct agitației de peste an din mediu de afaceri, pentru a deschide sezonul de vacanță și a da startul la planurile ambiţioase pentru anul 2019!” Este anunţul din presa locală, în care se transmite faptul că nominalizatul la secţiunea „managerul anului”, Sorinel Boza, s-a înscris (contra 300 de euro,zic sursele PFS, n.red.) la un premiu. De la Energynomics.

Aşa, şi: ” La final de 2018 va avea loc a 6-a ediţie a Galei premiilor pentru energie organizate de energynomics.ro! Evenimentul fanion al energynomics.ro va reuni pe 5 decembrie (adică mâine, n.red.) peste 200 de înalți reprezentanți ai celor mai importante și mai dinamice companii din industria energetică românească”, se mai spune în oficină.

Organizatorul din 5 decembrie, menţionat mai sus, nu e de găsit ca să ne spună şi nouă cum funcţionează, mai exact, acordarea premiilor şi detalii cu privire la concurenţi sau costul acestui eveniment … energetic.

Aşa că, din patriotism local, am organizat şi noi un concurs într-un loc nedefinit, cu personaje pestriţe, fără costuri suplimentare, fără presiunea aplauzelor din tribune, fără gladiatori la vedere, din care a reieşit un singur câştigător al premiului I, la categoria pamflet: Sorinel Boza, nominalizat pentru „managerul anului” din cauză că…. „asigurarea unui management eficient, adaptat la necesitățile de piață, care a permis CE Oltenia să se plaseze în rândul companiilor profitabile, după trei ani de pierderi”.

Pierderea de 975,3 milioane de lei, de anul ăsta, nu se pune, clar!

Fiindcă a câştigat premiul I, îi acordăm şi diploma aferentă, din fibră de certificat de carbon, cu felicitările de rigoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here