Lider PSD: ALDE e un pechinez, PSD, un ciobănesc mioritic

1
1281

Liderii ALDE sunt asemănați cu niște pechinezi. Comparația o face vicepreședintele PSD Gorj, Mihai Prunariu, care răspunde, astfel, atacurilor concertate ale noului lider, Ion Iordache. Acesta din urmă, pus președinte interimar al organizației de la Gorj a ALDE, a făcut, în ultimele luni, mai multe declarații, prin care a lovit în partenerii de alianță, de la PSD Gorj. În ultima apariție publică, Iordache a afirmat că partidul pe care îl reprezintă nu vrea să fie asociat cu PSD. În replică, vicepreședintele social-democraților, Mihai Prunariu, i-a făcut „pechinezi”, pe reprezentanții ALDE. Liderul PSD a postat, pe pagina de socializare, fotografii cu un pechinez, pe care scrie ALDE Gorj și un dulău, marcat drept PSD. Prunariu a declarat, ulterior, că dimensiunile celor două animale reprezintă, de fapt, procentele obținute la alegeri, de cele două partide. „În ultimul timp, există o încrâncenare, așa, mai mult din partea partenerilor noștri de la ALDE, de a ne ataca și de a ne explica, cum se face politica în Gorj, mai ales dl Ion Iordache. Vorbind de procente, că așa ne măsurăm forțele, pechinezii sunt cei de la ALDE, iar ciobănescul mioritic, PSD Gorj”, a spus liderul PSD.

Reacția lui Prunariu vine după o alta, a unui membru PSD, Gabriel Giorgi, care le-a reproșat liderilor ALDE, că au intrat în Parlament, împinși de la spate de membrii PSD, obligați, în campania electorală, să „tragă” și pentru partenerii politici. 

„Să ne vedem lungul nasului”

Mihai Prunariu spune că a ironizat atitudinea liderului ALDE, Ion Iordache, care se consideră, brusc, analist politic. În același timp, pesedistul îl acuză de șeful ALDE că își urmărește doar interesele personale. „E greu să te pui cu un ciobănesc mioritic, tu fiind un pechinez. Și ar trebui să colaborăm, păstrând totuși proporțiile. Adică proporția între 8% și 45% e, totuși, o proporție mare, ca să nu mai vorbim de nivelul județului Gorj, unde la alegerile parlamentare, diferența e covârșitoare, în 57% și 6%. Și ar trebui, totuși, să ne vedem lungul nasului. Domnul actual lider interimar al ALDE pozează într-un fel de Mesia al politicii gorjene, în sensul că ne învață pe toți cum să facem politică și vede politica, așa, în funcție de cum are interes. Adică, acolo unde are interese, face alianțe sau respectă alianța cu PSD-ul, acolo unde nu mai are interese, n-o mai respectă. Lecțiile astea, pe care le dă la toată lumea, nu le primim”, a mai spus Prunariu.

Ion Iordache a fost la un pas de a ajunge pe listele PSD, pentru alegerile parlamentare, în urma unor negocieri cu fostul baron, Ion Călinoiu, dar a rămas pe dinafară, deoarece alți lideri ai partidului nu au acceptat „importul”.

1 COMENTARIU

 1. Din acesta pagina retinem urmatoarele;
  In Romania sunt 2 asociatii chinologice- CNCCR si ACHR.

  CNCCR-este recunoscut de Ministerul agriculturii-BANI DE LA BUGETUL STATULUI??? cu poze VENTILATE in presa de fatada-CONSTANTINESCU ,ministrii etc-in realitate simpatie fara margini acordata bolsevicilor SARBU, NASTASE,A1-AVAND IN JUR DE 8.000 DE EXEMPLARE MIORITIC eventual si carpatin-CERTIFICATE SI OMOLOGATE -NERECUNOSCUTA DE FCI!!!!!

  Incercarea de asociere a DL CEZAR OISTEANU a CNCCR-ului cu GERMANIA ESTE HAZLIE SI OARECUM PUIERILA ,deoarece aceasta din urma este chiar UNUL DIN MEMBRII FONDATORI A FCI! OPS!

  ACHR-club/ong PRIVAT-cum alinta dl C.O acesta entitate este condusa de cocalarul -Stefanescu si gay-ul Muntean-CULMEA ESTE RECUNOSCUT DE FCI -ENTITATEA INTERNATIONALA IN MATERIE!!!!. Acest club are in jur de 61.000 exemplare MIORITIC,aprox 44.000 ex CARPATIN ,8.000 ex DE BUCOVINA ,in jur de 2.900 de CORBI-TOATE CERTIFICATE SI OMOLOGATE.

  SE DEDUCE SIMPLU DE AICI DIN ACESTA OARECUM COMPETITIE SI UN LUCRU F. BUN,si anume PERPETUAREA CAINILOR CIOBANESTI ROMANESTI.

  SE MAI POATE OBSERVA ATAT PENTRU CUNOSCATORI CAT SI PENTRU NECUNOSCATORI ANVERGURA FIECAREI ENTITATI DESCRISE MAI SUS -referitor la participari ,expozitii,organizare,premii etc

  INSA ESTE EDIFICATOR FAPTUL CA PORNIND DE LA STANDARDUL CIOBANESCULUI ROMANESC(titulatura carpatinului de astazi) -ANII 1934 ,ADAUGAT IN ANUL 1981 PENTRU CIOBANESCUL MIORITIC(barac)-PRIMUL PAS INCIPIENT A FOST FACUT INCEPAND CU ANII 1986-2000,AICI AVAND FARA INDOIALA ROL PRIMORDIAL SI DL CEZAR OISTEANU-CONTINUIND CU ANII 2005 RECUNOASTERE PROVIZORIE ,CULMINAND CU 2015 RECUNOASTERE DEFINITIVA FCI -MIORITIC-FCI/349,CARPATIN -FCI/350,ULTERIOR a.c CU CEL DE BUCOVINA FCI/357,UNDE AU PARTICIPAT DIN MERS SI CONTINUA CEI DE LA ACHR.

  CHIAR DACA NU SE INTELEG INTRE EI ,CELE 2 CLUBURI POT CONTINUA SEPARAT-FIECARE CU SUSTINATORII SI SIMPATIZANTII SAI, CAT SI CUM DORESC PENTRU SIMPLU FAPT -CUM AM DESCRIS MAI SUS -CONTINUAREA INMULTIRII ACESTOR CATEGORII DE CIOBANESTI ROMANESTI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here