Primar PSD: ”Sunt Superman care face dreptate”

0
147

Primarul comunei Stejari, admirator declarat al lui Ceaușescu și Putin, s-a prezentat, recent, ca întruchiparea mai multor super-eroi, din filme celebre.
Robert Păiuși s-a descris, într-un mesaj postat pe Facebook, drept Spiderman, Batman, Nemuritorul și Superman, toți la un loc. Mesajul transmis de primarul PSD pe rețeaua de socializare nu este nici inteligibil și nici logic, ci pare mai degrabă o exprimare copilărească, a unui puști care transpune în joc, filmele cu viteji.
”Sunt orice vă sperie, orice vă displace, orice vă provoacă insomnie! Cu ai mei cetățeni din Stejari în preajmă … sunt Omul Păianjen care vă împiedică să o luați razna!
Cu ai mei cetățeni din Piscoiu sunt Batman care vă dă fiori! Cu ai mei cetățeni din Baloșani sunt Nemuritorul care vă perturbă somnul! Cu ai mei stejăreni cumsecade de-a stanga și de-a dreapta…sunt Supermanul care face dreptate pentru Stejari. Cu Dumnezeu în suflet mergem înainte…!!! Păzea: de ce vă este frică nu scăpați. Rămânem toți 7 consilieri la primărie! Forța Stejari – Forța PSD”, a scris primarul comunei Stejari, Robert Păiuși, pe pagina de socializare.
Edilul comunei Stejari este un admirator asumat al lui Nicolae Ceaușescu. Păiuși scrie mesaje, în care îl elogiază pe fostul dictator și a mers la mormântul acestuia, de ziua lui de naștere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here