Primarul fără BAC, făcut cetățean de onoare, în ședința de îndată

0
1981

Primarul PSD fără bacalaureat a fost ridicat în rang de „cetățean de onoare”, într-o ședință pentru situații de forță majoră. 

Primarul din comuna gorjeană Turburea, care nu a reușit să-și ia bacalaureatul, dar se află la al treilea mandat, a fost făcut cetățean de onoare. Ion Bârcă, edilul PSD-ist care tânjește după diploma de absolvent, a primit, ieri, o „diplomă de onoare”, din partea consilierilor. Totul, în ședință DE ÎNDATĂ, în care se rezolvă doar problemele de forță majoră pentru comunitate. Legea Administrației Pulice Locale prevede la art 39, alineat (4) că: „În caz de forţă majoră şi de maximă urgenţă pentru rezolvarea intereselor locuitorilor comunei, oraşului sau municipiului sau în alte situaţii stabilite de regulamentul de organizare şi funcţionare a consiliului local, convocarea consiliului local se poate face de îndată”.

Ce vă recomandă? „Munca care o prestez. Laude pe care cred că chiar le merit”

Primarul Bârcă, acuzat de un consilier județean al opoziției că și-a semnat singur proiectul pentru acordarea titlului de „cetățean de onoare”, încearcă să ne convingă că nu a avut nicio implicare, dar începe după câteva minute de discuție, începe să se laude singur: „E propunerea consilierilor locali. M-au făcut cetățean de onoare. Mi-au dat și o diplomă de onoare. Aș fi refuzat-o, dar mi-a fost rușine. Consilierii mi-au făcut o surpriză, fiind o majoritate din partea PSD, fiind 14 chestii pe care le-am început, făcând a 13-a biserică. Munca care o prestez zi de zi. Sunt laude pe care cred eu că chiar le merit. Proiectul nici nu a fost pe ordinea de zi. Au făcut lucrurile astea pe ascuns, a fost un grup de consilieri de la PSD. Dar m-au aplaudat toți și consilierii de la opoziție”, a declarat, în stilul propriu, edilul PSD Ion Bârcă. Primarul este acuzat că a transformat comuna în feudă, împărțind posturle publice după bunul plac, până și la grupul școlar pe acre l-a înființat în localitate și unde au fost angajate numeroase persoane apropiate acestuia, în frunte cu nevasta, patroană de magazin sătesc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here