Prunariu, atac la Rușet: „A pupat mainile tuturor managerilor CEO, apoi i-a scos afară din birou”

0
988

Fostul lider PDL si fost lider sindical, care a sarit in barca administratiei la CEO, a fost pus la zid, dupa ca a luat apararea unor directori acuzati de management dezastruos. Ion Ruset este numit „senatorul melcilor”, aluzie la mandatul de parlamentar, in care nu s-a remarcat cu nimic, cel care il critica fiind vicele PSD, Mihai Prunariu, care a cerut masuri impotriva directorilor controversati. 

Vicepresedintele PSD Gorj, Mihai Prunariu, il ataca dur pe fostul senator Ion Ruset, actual consilier al managerului Complexului Oltenia. Reactia vine dupa ce Ruset a criticat atitudinea lui Prunariu, care a cerut masuri in privinta a doi directori PSD, asupra carora planeaza numeroase suspiciuni, respectiv seful Aparegio, Traian Patrascoiu si seful Spitalului Judetean, Gigel Capota. „Pe mine ce ma intriga astazi sunt iesirile domnului Prunariu. Sunt din afara partidului. Sunt personale, nu sunt decizii ale partidului. Este o fisura si nu este prima. Si aici este o problema, pentru ca dl Prunariu a iesit exact pe placul opozitiei”, a spus Ruset, intr-o emisiune tv.

„Fi-ti-ai dracu’ cu melcii vostri!”

Intr-o postare publica, Mihai Prunariu ii da replica lui Ruset, atacandu-l la moralitate si numindu-l „Senatorul melcilor”. Vicele PSD face trimitere la tradarile lui Ruset, fost lider sindical si fost presedinte PDL, dar si un vesnic ocupant al unor posturi caldute, in Complexul Oltenia. „Unul care a distrus sindicatele, care a „pupat mainile” tuturor managerilor CEO, la instalare, apoi i-a scos afară din birou, la plecare, a început să facă pe anal-istul… Gogule, las-o asa, stim cine esti! Dupa ce am revăzut filmul, am realizat ca Dorel Vișan te „reproduce” perfect în film: „Fi-ti-ai dracu’ cu melcii vostri!” Sorinele, urmezi!”, a fost reactia lui Prunariu.

Vicele PSD a atras atentia atentia, in ultima perioada, cu critici la adresa directorilor acuzati de management defectuos si care sunt „tinuti in brate” de liderii PSD. Mihai Prunariu a postat si un motto, pe pagina personala, care arata delimitarea de actiunile politice ale conducerii partidului si care i-a facut pe multi sa-l felicite, unii crezand chiar ca a demisionat din PSD. „Decat cu hotii la castig, mai bine cu oamenii cinstiti la paguba. Motto-ul meu de-o viata. Stiu, sunt fraier”. Aceasta a fost postarea vicepresedintelui PSD Gorj, Mihai Prunariu, care a adunat zeci de comentarii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here