Replica DRDP, după ce deputatul Miruță a acuzat că Transalpina este închisă abuziv: ”Nu știam că este de meserie drumar”

0
85

Transalpina rămâne închisă, motivul invocat de reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri Craiova fiind că drumul este un pericol pentru turiști. După ce deputatul USR, Radu Miruță, a filmat pe tronsonul respectiv, acuzând că este ținut închis abuziv, reprezentanții DRDP au reacționat, cu ironii. Purtătorul de cuvânt al instituției a afirmat că Miruță nu are pregătirea necesară, pentru a spune dacă drumul îndeplinește condițiile pentru redeschidere. ”În primul rând, îl felicităm pe domnul deputat Radu Miruță, pentru condiția fizică de care a dat dovadă, a urcat 6 km. Noi sperăm că i-a urcat pe jos, nu a pătruns cu mașina pe un drum închis circulației publice…Și în altă ordine de idei, nu știam că domnul deputat Radu Miruță este de meserie drumar, specializat în siguranța circulației. Acel drum este închis din condiții de siguranță, iar noi, în calitate de administratori ai acelui drum, nu ținem drumul închis fără niciun alt motiv, decât acela de siguranță”, a spus Cristian Tudor, purtătorul de cuvând al DRDP Craiova.

Pe pagina de Facebook a direcției de drumuri a fost postat un filmuleț cu un bolovan ajuns pe partea carosabilă.

Redeschiderea Transalpinei a fost, în fiecare primăvară, motiv de dispute, existând în fiecare an acuze, că drumul este ținut închis, fără motiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here