Șeful ALDE nu vrea cu Pro România. Își face alt partid

0
767

Liderul ALDE Gorj, Ion Iordache, nu vrea să meargă pe linia trasată de liderii de la centru, care au anunțat un parteneriat cu partidul lui Victor Ponta, Pro România. După ce a rămas “cu buza umflată”, în urma alegerilor parlamentare, la care a scos printre cele mai mari scoruri din țară, Iordache nu mai vrea să joace, după cum îi cântă șefii, ci ia în calcul să-și facă propria jucărie: un partid nou, local: “Cea mai discutată variantă, în momentul de față, este să facem o mișcare politică locală. Acum, să vedem cât de mulți se adună, în treaba asta, că nici eu nu vreau să fiu ăla care își poartă pe umeri întreaga responsabilitate. Mă implic doar în situația în care văd că sunt mulți oameni, care își doresc asta”, a declarat liderul ALDE Gorj.

Ion Iordache s-a arătat dezamăgit de liderii de la centru, pe care îi găsește vinovați de situația în care se află partidul. Președintele organizației gorjene a criticat, în ultimele luni, partenerii de alianță de la PSD. “Eu sunt dezamăgit, asta pot să spun, de modul în care s-a colaborat. M-am implicat în această formațiune politică, cu speranța că, dacă vom sta deoparte, nu se întâmplă nimic și atunci speram să schimbăm din interior clasa politică. Și de data asta, decizia s-a luat de un grup restrâns de oameni și ceilalți doar au fost informați. Nu mi se pare în regulă, ca cei din teritoriu să muncească, să-și asume responsabilitatea, să fie împroșcați cu noroi, fără vină”, a afirmat Ion Iordache.

Fost primar în Turceni, politicianul a cochetat și cu alte formațiuni politice, negocierile nematerializându-se. Printre partidele la care a tatonat terenul au fost PSD, PMP și PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here