Șeful PNL, Ion Iordache, amenință cu plecarea la AUR: ”Le-a spus colegilor că pleacă”

1
515

Surse politice îl dau pe președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, ca fiind pe picior de plecare la AUR. Asta în contextual în care structura pe care o conduce este în disoluție și câteva sute de membri au trecut la PSD, unde și-au anunțat plecarea și mai mulți primari ai formațiunii.

Parlamentarul, care în ultimii patru ani a bifat patru partide, a fost impus șef al filialei județene a PNL, de protectorii pe care și i-a făcut la nivel national și care au încălcat statutul partidului, pentru a-i satisfice dorința lui Iordache. Despre faptul că Iordache și-ar face bagajele, vorbesc și colegii de partid. Deputatul Dan Vîlceanu susține că senatorul ar fi amenințat cu plecarea la AUR, la o întâlnire a parlamentarilor Partidului Național Liberal, ce a avut loc în București.

”Am avut o întâlnire la Vila Lac, de curând, înainte de începerea sesiunii și, și-acolo, spunea același lucru, că dacă nu i se satisfac dorințele, pleacă la AUR. Nu știu exact ce doleanțe a avut dânsul. Probabil legate de funcții, unde poate face numiri politice. Dar, într-adevăr, a spus colegilor că pleacă la AUR”, a declarat deputatul PNL, Dan Vîlceanu.

Întrebat de jurnaliști despre posibila plecare la AUR, Ion Iordache a negat, râzând. ”Astea sunt glume pe care le lansează, probabil, cei care se îngrijorează foarte tare de modul în care suntem percepuți ca și echipă, ca și oameni care vrem să facem lucruri în județ. Deci exclus așa ceva! Nu știu cine a vorbit, mă rog, nu vreau să comentez, nu-i cazul”, a spus Ion Iordache, vineri.

Înainte de a fi pus șef la PNL Gorj, Ion Iordache a fost președinte interimar la ALDE, apoi a cochetat cu PSD, partid la care și-a dus mai mulți oameni de încredere, pe care i-a luat apoi la Forța Dreptei, unde a fost, de asemeni, coordonator al filialei Gorj. Anul trecut, a ajuns din nou în PNL, unde a mai fost membru, cât să fie pus pe listele parlamentare și să iasă deputat, pleând apoi odată cu desprinderea aripii Orban.

1 COMENTARIU

  1. Ce mai conteaza,in loc de 4 pot fi si 5 partide,ciolanul sa fie cat mai gras pentru un traseist cu obrazul de sorici de mistrete din fondul de vanatoare Turceni al lui IORDACHE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here