Șofer beat, urmărit de poliție. A fugit cu mașina furată

0
79

Un tânăr șofer a fost urmărit de polițiști, după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. Când l-au prins, oamenii legii au constatat că furase mașina și avea o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. ”În noaptea de 15/16 aprilie, polițiști din Târgu Jiu au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Peștișani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67D Peștișani, ocazie cu care s-a procedat la efectuarea semnalului corespunzător pentru oprire. Conducătorul auto nu a respectat indicația polițiștilor, fapt pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, fiind oprit pe un drum comunal. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la solicitarea de recoltare a mostrelor biologice de sânge, acesta a refuzat.
În timpul verificărilor, s-a stabilit faptul că tânărul ar fi sustras autoturismul pe care îl conducea, din fața locuinței unui bărbat, unde fusese lăsat neasigurat și cu cheile în contact”, arată un comunicat emis de Poliția Gorj.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de refuz ori sustragere de la prelevarea de mostre biologice și furt în scop de folosință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here