Spânzurat cu chinga, de mașină. ”Crima în stil mafiot” s-a dovedit sinucidere

0
447

Teorii cu mafioți au circulat în spațiul public, după ce un bărbat din comuna Bolboși a fost găsit spânzurat pe un drum județean, într-o localitate din Mehedinți. Marian Olaru, de 34 de ani, a fost descoperit cu o chingă legată de mașină, înfășurată de gât și de parapetele de pe marginea drumul județean, în comuna Grozești.
Localnicii au avansat zvonuri, că moartea bărbatului ar fi o crimă în stil mafiot, victima fiind târâtă după mașină. Chiar și unele site-uri au preluat informația neverificată. Criminaliștii sosiți la locul faptei au constatat că pe corpul victimei nu erau leziuni. Publicația actualmehedinti.ro scrie că, în autoturismul bărbatului de 34 de ani, ar fi fost găsită o listă cu datorii pe care le-ar fi avut de achitat către diverse persoane, de la care împrumutase bani, pentru jocurile de noroc.
”La data de 02 aprilie a.c., ora 00.10, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de un bărbat din municipiul Motru, județul Gorj cu privire la faptul că în apropierea releului de radiodifuziune din localitatea Grozești o persoană ar fi spânzurată lângă un autoturism.
La fața locului s-au deplasat polițiștii strehăieni care din verificările efectuate au stabilit că un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj s-ar fi spânzurat cu o chingă.
În urma examinării trupului neînsuflețit nu au fost constate urme de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, arată un comunicat emis de Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Mehedinți.
Bărbatul din Bolboși locuia singur, după ce s-a despărțit de soția, cu care avea doi copii, care au rămas la fosta nevastă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here