Tractor răsturnat. Doi bărbați, prinși sub utilaj

0
98

Doi bărbați au fost prinși sub un tractor, care s-a răsturnat, duminică seara, în satul Pârâu de Vale, din comuna Godinești. Cei doi au fost scoși de echipaje de descarcerare și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgu Jiu. „În jurul orei 19:30, prin intermediul numărului unic de urgenta 112, am fost solicitati sa intervenim in comuna Godinesti, sat Pârâu de Vale, pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de răsturnarea unui tractor. In urma evenimentului au rezultat doua victime de sex masculin, care au suferit multiple traumatisme, fiind in stare de conștienta.
La fata locului s-au deplasat doua echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD, doua echipaje SAJ Gorj, totodata fiind alertat și Serviciul Salvamont Salvaspeo Gorj.
Colegii noștri au intervenit pentru extragerea celor doi bărbați, carora le-au fost acordate primele îngrijiri medicale la fata locului, ulterior fiind transportati la spital de către echipajele SAJ Gorj”, arată un comunicat emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here