Trei mașini răsturnate, în același timp, în zone diferite din Gorj

0
515

Trei mașini s-au răsturnat, azi, pe drumuri naționale din județul Gorj. Accidentele au avut loc aproximativ la aceeași oră. Imaginile cu vehiculele răsturnate au fost surprinse de alți șoferi și au apărut pe rețelele de socializare.

O autoutilitară s-a răsturnat în comuna Drăguțești, de lângă Târgu Jiu, oprindu-se în gardul unei case. Camioneta a sărit peste un cap de pod și s-a răsucit peste șanțul de pe marginea drumului, rămânând pe una din laturi. Două persoane au fost rănite în urma accidentului și au primit îngrijiri medicale chiar la fața locului, unde au ajuns echipaje de descarcecare, salvare și poliție.

O a doua mașină s-a rostogolit la Piștești, în comuna Scoarța. O șoferiță a ajuns în șanț, unde autoturismul s-a înțepenit într-o dungă.

La fața locului au ajuns echipaje de prim ajutor, însă conducătoarea auto a refuzat să fie transportată la spital. Pagubele materiale nu sunt nici ele de neglijat.

Un alt incident s-a petrecut pe Defileul Jiului, unde o autobetonieră s-a răsturnat, într-o curbă și a ieșit în decor. Autobasculanta cu betonieră s-a dezechilibrat și a ajuns într-o zonă cu vegetație, de pe marginea drumului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here