VIDEO/ Centura Târgu Jiului, filmată cu drona. Cum arată, după 8 ani de întârzieri la lucrări

0
190
Centura municipiului Târgu Jiu, care trebuia să fie gata în 2016, a ajuns la 85% realizare, spun reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova. Lucrările, preluare de o altă societate, după ce prima a renunțat la contract, ar trebui să fie finalizate în acest an. Un prim tronson va fi deschis circulației mai devreme. ”Stadiul fizic al contractului de finalizare al lucrărilor a depășit 85%. Sectorul de vest, între Bârsești și Romanești, este pregătit pentru recepția la terminarea lucrărilor, după remedierea neconformităților constate la inspecția preliminară și auditul de siguranța circulației, care au avut loc săptămâna trecută, după recepție se va putea deschide circulației rutiere.
Pe sectorul estic, între Romanești și Iezureni, se lucrează în toate punctele pentru finalizarea lucrărilor și deschiderea circulației pe toată lungimea Variantei Ocolitoare până la data de 25 Iunie 2024”, arată un comunicat al DRDP Craiova.
Reprezentanții instituției au realizat un filmuleț, cu drona, pe tot traseul centurii ocolitoare a municipiului Târgu Jiu.
https://www.facebook.com/Drdpcv/videos/1099445791337692

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here