VIDEO/ Pesediștii au inundat centrul Târgu Jiului. Liberalii abia au ”înotat” prin marea roșie, până la panourile electorale

0
162

Centrul municipiului Târgu Jiu a fost invadat de pesediști, la miezul nopții, când s-a dat startul campaniei electorale și a început lipirea afișelor. Candidații pentru primărie și consiliu județean au fost însoțiți de o mare de membri PSD, care au venit, în grupuri, din fiecare zonă a orașului și au ”inundat” zona pietonală, unde sunt amplasate panourile pentru afișajul electoral.

Ironie: sorții au plasat PSD lângă PNL, la panouri

Încolonați frumos de la sediul partidului și îmbrăcați în galben, liberalii s-au strecurat cu greu, ”înotând” până la panoul pe care îl aveau repartizat în urma tragerii la sorți. Culmea ironiei, cele două formațiuni, ai căror lideri sunt ”la cuțite” la Târgu Jiu, au nimerit panouri învecinate. Primarul Târgu Jiului, Marcel Romanescu, candidat PSD, după ce a fost radiat din PNL-ul condus de Ion Iordache, au stat cu spatele unul la altul, minute bune, fără să-și vorbească, până când ceasul a arătat miezul nopții și au lipit primele afișe.

Primul afișat: candidatul USR

În timp ce pesediștii și peneliștii se tachinau, aruncându-și replici acide, reprezentanții Alianței Dreapta Unită (USR și PMP) își pregăteau de zor afișele, pe spatele cărora puneau lipici. La ora 0:00, candidatul USR la Primăria Târgu Jiu, Corneliu Răducan Morega, zâmbea deja din afișul pus pe primul panou, număr alocat în urma tragerii la sorți.

În apropiere au fost și reprezentanții Partidului Verde, AUR și SOS.

După lipirea afișelor cu candidații la alegerile locale, grupul PSD a plecat spre Piața Prefecturii, scandând numele primarului Marcel Romanescu.

PNL-iștii s-au mutat în fața teatrului, pentru o sesiune foto, iar după ce zona s-a golit, au ajuns și reprezentanții Partidului Alianța Național Creștină, care au spus că abia atunci au luat afișele din tipografie.

Imagini de la deschiderea oficială a campaniei electorale, la Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here