ZERO lei, pentru 27 de primării, la rectificare. Vezi LISTA!

0
886

Banii promiși primăriilor, la ultima rectificare bugetară din acest an, a lăsat o treime dintre localitățile din județ fără niciun leu. Unele dintre primăriile tăiate de pe lista Consiliului Județean nu au primit sume nici la rectificarea din vară.

Mai bine de 30% din primăriile din județul Gorj nu au primit niciun leu, la rectificarea făcută de Consiliul Județean. Consilierii opoziției acuză guvernanții că au repartizat Gorjului „mai nimic”. Consiliul Județean a primit 36,6 miliarde de lei, suma fiind insuficientă, ca să ajungă pentru toate primăriile din județ. 27 dintre cele 70 de localități gorjene nu au primit nici măcar un leu, în urma rectificării. Printre primăriile care au fost tăiate de pe listă sunt primării care nu au primit sume nici în ianuarie, când a avut loc distribuirea sumelor din cote defalcate din impozite și TVA și nici în august, când a mai fost făcută o rectificare. Consilierii opoziției acuză blocarea unor investiții, din lipsa banilor

„Rectificarea pe care toți primarii gorjeni o așteptau cu sufletul la gură s-a dovedit a fi o deziluzie. Și în ianuarie, 29 de primării au primit 0 lei. Dintre acestea, 14 sunt conduse de primari PNL. În august 2018, 25 de primării au primit 0 lei. Practic, suntem un județ de 0 lei, în condițiile în care sunt primării care nu au putut acorda salariile timp de mai multe luni, s-au blocat investiții, s-au declarat arierate de milioane de lei”, a scris consilierul PNL Denisa Șuță, pe pagina personală.

Vezi lista primăriilor care au primit zero lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here