Angajat CEO cu 43 ani vechime în Secția Chimică, fără grupă de muncă. „Un procuror se pensionează după 25 ani și primește pensie 26.000 lei”

2
1810

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, care are 42 de ani vechime la Secția Chimică, de la Termocentrala Turceni, nu se poate pensiona, deoarece nu i-a fost recunoscută grupa de muncă. Salariatul în vârstă de 62 de ani a participat la protestul ce a avut loc joi după amiază, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, cazul lui fiind prezentat de liderii minerilor și energeticienilor. „Nea Gabi are 62 de ani vârstă și 43 de ani lucrați numai în producție, la Secția Chimică, iar din cauză că nu i-a fost recunoscută grupa de muncă, nu îndeplinește condițiile de pensionare”.

Manu Tomescu a prezentat decizia de pensionare a unui magistrat, care a ieșit la pensie la 51 de ani și care va beneficia de o pensie de peste 5.000 de euro. „Un procuror se pensionează la 51 de ani, după 25 de ani de vechime și primește o pensie de 26.000 de lei, peste 5000 de euro! Cam cât șapte sau chiar opt pensii de-ale unui miner sau energetician, după cel puțin 35 de ani de muncă, și asta dacă are norocul să mai iasă în viață din activitate”.

2 COMENTARII

 1. Concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanei Turceni, judeţul Gorj

  Informații concurs :
  Inspector debutant
  Data pînă la care se depun dosarele: 06.06.2022
  Data de sustinere a probei scrise: 20.06.2022, ora 10:00
  Data și ora probei de interviu se va afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.
  Condiţii de participare
  – studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta;
  – vechime în specialitatea studiilor absolvite: nu necesita.

  Locaţia de desfăşurare a concursului: sediul Primăriei oraşului Turceni, str. Muncii nr. 12, judeţul Gorj.

  Persoană de contact: Tismănaru Tatiana, referent, tel. 0253335024, fax 0253335026, e-mail:turceni@gj.e-adm.ro

  Biografia și tematica de concurs sunt afișate pe siteul Primăriei Turceni sau accesînd următorul link:
  (https://turceni.ro/wp-content/uploads/2022/05/Anunt-recrutare-functionari-publici.pdf)

 2. Asta se întîmplă cînd o societate este dezbinată, s-a ajuns în situatia in care nu se mai înțelege om cu om, uneori chiar în cadrul propriilor familii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here