Două minore, abuzate sexual de propriii tați

0
1290

Doi bărbați din județul Gorj au fost arestați, după ce și-au abuzat sexual propriile fiice minire. Una dintre copilele abuzate are doar 11 ani. Fata a fost supusă la perversiuni sexuale, de părintele ei, iar cea care a sesizat poliția a fost mama minorei. Bărbatul 35 de ani, din comuna Jupâneşti, a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile.

Un alt bărbat, de 43 de ani, a fost arestat sub acuzația că și-a violat în mod repetat fiica, în vârstă de 15 ani.

„La data de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați cu privire la faptul că, din cursul anului 2019 și până în luna ianuarie a.c., un bărbat, de 43 de ani, ar fi întreținut raporturi sexuale, prin constrângere, cu fiica sa, de 15 ani. În urma verificărilor efectuate de poliţiști s-a stabilit faptul că începând cu vara anului 2019 şi până la data de 23 ianuarie a.c., bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale, în mod repetat, prin constrângere, cu fiica sa. Minora a fost transportată la SML Gorj pentru investigaţii de specialitate, aceasta urmând a fi preluată de reprezentanţi ai DGASPC Gorj”, se arată într-un comunicat al poliției.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here