Fost ministru: ”Trebuie plătite rude, amante, băieți de primari”

0
368

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a atacat coaliția de guvernare, acuzând că, prin măsurile fiscale, pe care le-a aprobat, nu se reduc cheltuielile publice, ci este împovărat sectorul privat. Fostul ministru a acuzat PSD și PNL că alimentează în continuare clientela politică.

”Marcel Ciolacu a dus economia României în prăpastie. Acest proiect lege, pe care l-a publicat acum câteva zile, este un asasinat: împinge la faliment firmele românești, va duce activitatea multor antreprenori în subteran, care nu vor mai reuși să facă față, va da o lovitură grea economiei românești, care deja era în suferință, pentru că are în spate un stat prea mare și prea hapsân, condus de blocul PSD-PNL, cele două partide care sunt identice. Nu ar fi fost posibil acest atac asupra economiei românești, fără aportul președintelui Iohannis și al PNL. PSD nu putea să crească singur taxele în România, nu putea să distrugă singur economia României”, a declarat Cătălin Drulă, la Târgu Jiu.

Fostul ministru al Transporturilor a afirmat că măsurile impuse de actualul guvern va duce la închiderea de locuri de muncă, dar vor favoriza în continuare clientelismul politic.

”Am vorbit la Târgu Jiu cu mediul de afaceri local și este aceeași supărare, aceeași îngrijorare, pe care o au antreprenorii din toată țara. Business-ul românesc o duce greu și cu acest pachet de creștere de taxe, cu toate instituțiile de control, coordonate politic, pe spatele lor, oamenilor le e teamă că vor trebui să închidă locuri de muncă. Bineînțeles, asta, pentru socialiștii de la PNL și PSD, nu e o problemă. Pentru ei contează un singur lucru: alimentarea bugetului de stat, cu bani din buzunarul românilor, care să susțină clientela lor de partid. Trebuie plătite mașini pentru instituții, trebuie plătite rude, amante, băieți de primari, sinecuri”, a declarat Cătălin Drulă.

Useriștii au anunțat, vineri, că vor ataca la Curtea Constituțională a României (CCR), proiectul de măsuri fiscal-bugetare. ”N-au redus nicio cheltuială publică, nu s-a oprit jaful. Marcel Ciolacu vrea să facă o scamatorie”, a mai afirmat liderul USR.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here