Un târgujian care a înjunghiat un bărbat pe stradă, dat în urmărire. Victima, operată de urgență

0
460

Polițiștii gorjeni au dat în urmărire un tânăr de 29 de ani, din Târgu Jiu, acuzat că a înjunghiat un bărbat, care se află în stare gravă la spital. Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în centrul orașului, în apropiere unui club, unde cei doi au început să se certe. În timpul conflictului, Romică Ioan Mutu a scos un cuțit și l-a lovit pe bărbatul de 30 de ani, de mai multe ori.

Victima a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgu Jiu și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. ”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 02:00, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla pe Bulevardul Constantin Brâncuși, din aceeași localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit cu un cuțit în zona abdominală de o persoană. Polițiștii au stabilit că victima ar fi fost lovită de bărbat, de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că victimei i-a fost pusă în pericol viața, motiv pentru care a fost dispusă schimbarea încadrării juridice a faptei, din lovire sau alte violențe în tentativă la infracțiunea de omor. Bărbatul căutat se numește Mutu Ioan Romică, de 29 de ani și locuiește în municipiul Târgu Jiu. Ca semn particular, bărbatul prezintă un tatuaj cu un pristol mitralieră pe ceafă. Rugăm cetățenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină și să apeleze numărul de urgență 112”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here