Noul director PNL de la Drumuri. Ce competențe spune că are: „Utilizez copiatoare și faxuri”

0
1326

Liberali au pus director la Drumurile Regionale un membru de partid, care se laudă că știe să lucreze cu faxul. Călin Cosmin Petruț a ajuns, din agent de vânzări, consilier al prefectului și director al unor instituții pentru care nu avea nici pregătire și nici experiență.

Călin Cosmin Petruț, consilier județean PNL, este un „abonat” la funcții publice. În ultimii ani, a fost pus în scaune de conducere, pe criterii pur politice. Director, de azi, al DRDP Craiova, Petruț a absolvit Liceul Electroputere și s-a angajat agent de vânzări. După 12 ani, a făcut și facultatea, Dreptul și imediat a fost încadrat consilier în cancelaria prefectului de la acea vreme, Nicolae Giugea, pe care presa locală îl prezenta drept omul de casă al lui Radu Berceanu.

„Utilizez copiatoare și faxuri”

Petruț a fost propulsat rapid director la Protecția Consumatorului, apoi la Administrația Bazinală a Apelor Jiu, unde lucrează și soția, ca economist. Acesta a candidat pentru și pentru parlament, pe lista ARD, fără succes, însă.

În CV, directorul bun la toate se laudă că are drept competențe folosirea faxului și a copiatorului. „Utilizez copiatoare și faxuri” a considerat Petruț că merită să sublinieze în CV, ca și competență.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here