Primarul din Dănești, condamnat definitiv. Magistrații i-au dublat pedeapsa

0
238

Condamnare definitivă, pentru primarul din Dănești. Mădălin Paliță fusese condamnat, în primă instanță, cu suspendare, pentru lovire și alte violențe. Magistrații Curții de Apel Craiova au dublat pedeapsa, după ce a fost schimbată încadrarea faptei de care a fost acuzat. Paliță a primit un an și patru luni cu suspendare.

Mădălin Paliță a fost implicat, în 2022, într-un scandal cu o angajată a Primăriei Târgu Jiu, chiar în biroul în care femeia lucra. Cei doi s-au îmbrâncit și și-au adus cuvinte jignitoare, fără să țină cont de prezența funcționarilor publici. Judecătoria Târgu Jiu a decis, anul trecut, ca Elena Giuverdea să fie condamnată la 8 luni închisoare pentru purtare abuzivă, cu un termen de supraveghere de 2 ani.

Primarul Mădălin Paliță a fost condamnat și el, inițial, la 7 luni, pentru lovire și amenințare, cu un termen de supraveghere de 2 ani. Curtea de Apel Craiova a schimbat încadrarea, în ultraj și a mărit pedeapsa, la un an și patru luni. Primarul este obligat și la 60 de zile de muncă în folosul comunității, la o școală din comună, dar și la plata de cheltuieli. De asemeni, instanța i-a interzis să se mai apropie de femeia care l-a acuzat că a agresat-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here