Șoferul care a provocat accidentul cu mașina poliției a fugit. Alte două autoturisme avariate

0
440

Accidentul în care a fost implicată o mașină de poliție, pe o stradă din Târgu Jiu, a fost surprins de camerele de supraveghere ale societăților comerciale din zonă. Pe imagini se observă cum un Logan iese din benzinărie și intră pe banda de pe sensul opus, în fața autospecialei de poliție. Mașina echipajului de poliție s-a oprit într-un autoturism parcat, iar acesta a fost împins în altă mașină. Conducătorul auto, care a tăiat fața poliției, provocând accidentul în lanț, a fugit, dar i s-a întocmit dosar penal. „Polițiștii din cadrul Poliției Târgu Jiu – Biroului Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, deplasându-se pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliție a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoșat în alt autoturism.

În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi polițiști.

Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar polițiștii efectuează verificări pentru identificare conducătorului auto și stabilirea situației de fapt”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here